Renovació de Comissió Permanent al Consell de la Joventut de Castelló

El Consell de la Joventut de Castelló (CJCS) ha renovat la seua Comissió Permanent el 6 de juny en una Assemblea General Extraordinària on ha sortit com a president Miguel Marí, de l’ONG Ilewasi, qui representarà l’entitat durant els pròxims dos anys

L’Assemblea, celebrada a la sala d’actes del Menador, va triar per unanimitat la candidatura liderada per Miguel Marí, actual vocal, qui ara passa a estar al capdavant de l’entitat

Marí ha reivindicat que “la joventut ha de jugar un rol protagonista en la transformació de la societat i el Consell de la Joventut de Castelló va a treballar per a defendre els drets de la gent jove de Castelló”.

La nova Comissió Permanent la completen: Soraya Castro, d’ESN Castelló com a vicepresidenta, Dafne Sanchís, del Grup Scout Sant Francesc com a secretària i Joan Sales, de Noves Generacions, com a tresorer. A més de les vocals: Itziar Lafita, per Joves Socialistes i Ishtar Uribe de la Associació Cinematogràfica “La Simulación”.

Amb la renovació de la seua Comissió Permanent, el Consell de la Joventut de Castelló, inicia un projecte de dos anys ple d’accions vinculades a visibilitzar i sensibilitzar sobre la situació actual dels joves, el foment de la participació i l’associacionisme, i traslladar a les Administracions Públiques les inquietuds i propostes del col·lectiu juvenil com a representant de la joventut de Castelló.

El CJCS continuarà treballant per a potenciar les activitats de les, fins ara, 30 entitats que formen part de l’entitat, així com ser portaveu de les manques i preocupacions de la joventut de Castelló.